Baldöktü, Silivri’ye kazandırmaya devam ediyor

Baldöktü, Silivri’ye kazandırmaya devam ediyor

8.06.2017 09:53:58

Silivri Belediyesi Şerife Baldöktü Umut Parkı tamamlandı, Silivri Belediyesi Nurullah Baldöktü Özgürlük Parkı çalışmaları yarın başlıyor. Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile ilgili ek derslik, uygulama anaokulu ve gerçekleştirilen diğer düzenlemeler hususunda açılış heyecanı yaşayan hayırsever işadamı, bir yandan da yeni projeler için hazırlıklarını sürdürüyor.

Mart 2017 tarihinde Silivri Belediyesine ilettiği park yapma talepleri doğrultusunda çalışmaları başlatan hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü'nün Konutlar Bölgesine kazandıracağı iki parktan ilki tamamlanmak üzere.

SİLİVRİ BELEDİYESİ ŞERİFE BALDÖKTÜ UMUT PARKI TAMAMLANDI
Dere yatağında bulunduğu ve güçlendirme maliyeti yüksekliği nedeniyle 20 yıl hizmet verdikten sonra 30 Aralık 2013 tarihinde yıkılan Şerife Baldöktü Sağlık Ocağı'nın yerinde güzel bir parkın kazandırılması için Nurullah Baldöktü ve Silivri Belediyesinin işbirliğinde yürütülen çalışmalar tamamlanmak üzere. Silivri Belediyesi Şerife Baldöktü Umut Parkı adı verilen sosyal alanın yüzde 95'i bitti, duvar düzenlemesi ve çevre temizliğinin gerçekleştirilmesinden sonra bölge sakinlerinin kullanımına sunulmayı bekliyor. Nurullah Baldöktü'nün bizzat her şeyiyle ilgilendiği ve seçtiği bitkiler ile adeta bir botanik bahçeyi andıran parkta, hayırsever iş adamı lüks konut projelerinde yer verdiği şelalenin bir örneğini park için temin etti.

SİLİVRİ BELEDİYESİ NURULLAH BALDÖKTÜ UMUT PARKI'NIN ÇALIŞMALARI ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR
Nurullah Baldöktü İlköğretim İlk ve Orta Okulu bitişiğinde bulunan boş alanın park olarak düzenlenmesini de üstlenen hayırsever işadamı, Silivri Belediyesi işbirliğinde burayı da her yaştan Silivrilinin huzur ve mutluluk içinde zaman geçireceği bir ortama kavuşturmak için çalışmaları yakından izliyor.

ŞERİFE BALDÖKTÜ MESLEK TEKNİK VE ANADOLU LİSESİNDE AÇILIŞ HEYECANI
Nurullah Baldöktü diğer yandan da Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ek 16 derslik binası ile uygulamalı anaokulu açılışı için gün sayıyor. Ek bina yapımı ile birlikte mevcut binanın da diş cephesi yenilendi, iki bina arasında bağlantı sağlandı, okulun ihtiyaçları gözden geçirildi.

ATATÜRK PARKI VE MÜZESİ
Nurullah Baldöktü bugünlerde de yeni bir heyecan içinde. Silivri'ye bir Atatürk müzesi ve parkı kazandırmak istediğini paylaşan hayırsever işadamı, bu projesinin alt yapı çalışma ile değerlendirmelerini sürdürüyor.
Sevginar SALİ

YORUM YAP