Baldöktü’nün yeni parkı hızla tamamlanıyor

Baldöktü’nün yeni parkı hızla tamamlanıyor

24.02.2021 14:27:03

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, Silivri Belediyesi'ne katkıda bulunarak Yeni Mahalle'ye üçüncü parkını hızla inşa ediyor. Başkan Volkan Yılmaz, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek Baldöktü'ye teşekkür etti, bölge sakinlerine hayırlı olsun temennisini iletti.

İş insanı Nurullah Baldöktü'nün desteği ile Yeni Mahalle Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hemen yanında başlattıkları park düzenlemesinin çalışmalarını yerinde takip eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hayırseverimize teşekkür etti.

YILMAZ'DAN BALDÖKTÜ'YE TEŞEKKÜR, MAHALLE SAKİNLERİNE HAYIRLI OLSUN

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü'nün desteği ile Yeni Mahalle Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hemen yanında başlatılan park düzenlemesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Çocuklarımıza ve ailelerimize yakışan bir parkın daha yapımına başladık. Tamamlandığında; Çocuk oyun parkı, Oturma alanları, Kamelya, Süs havuzu,  Seyir terası yer alacak. Desteklerinden dolayı hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü'ye teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” paylaşımında bulundu.

BALDÖKTÜ'NÜN YENİ MAHALLEYE ÜÇÜNCÜ PARKI

Nurullah Baldöktü kendisi ve eşi Şerife Baldöktü adına, Silivri ile memleketi Kayseri'de, başta eğitim ve sağlık kuruluşları olmak üzere, her alanda destekleriyle beraber, ilçemiz Yeni Mahalle'de Demokrasi ve Barış adını verdiği iki parktan sonra üçüncüsünü kazandırmak üzere Silivri Belediyesi ile beraber çalışmalarını sürdürüyor.

Renginar SALİ

YORUM YAP