Balcıoğlu, sanayi ziyaretlerine devam etti

Balcıoğlu, sanayi ziyaretlerine devam etti

23.02.2024 11:16:11

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, sanayi ziyaretlerinde esnaflarla buluşmayı sürdürürken, sektörün kalifiye eleman ihtiyacına yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Silivri Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu. Bu buluşmada, esnafların işletme sorunları ve ihtiyaçlarına çözümler sunulurken, özellikle sanayi sitesi esnaflarının kalifiye ara eleman ihtiyacına yönelik eğitim projeleri gündeme getirildi.
KALİFİYE ARA ELEMAN İHTİYACINA EĞİTİMLE ÇÖZÜM
Ziyaretler sırasında, esnafların en çok karşılaştıkları sorunlardan biri olan kalifiye ara eleman eksikliğine dikkat çeken Balcıoğlu, bu soruna yönelik olarak geliştirilen eğitim projeleri hakkında bilgi verdi. Bu projelerin amacı, sanayi sitesi esnaflarının ihtiyaç duyduğu kalifiye ara elemanları yetiştirerek hem gençlere istihdam fırsatları sunmak hem de yerel ekonominin gelişimine katkıda bulunmak.
SOSYAL YARDIM VE TOPLUMSAL DESTEK PROJELERİ
Balcıoğlu, ekonomik kalkınmanın yanı sıra toplumsal kalkınmayı da destekleyecek sosyal yardım projelerine ve dezavantajlı gruplara yönelik inisiyatiflere vurgu yaptı. Yapılan açıklamaya göre engelliler ve düşük gelirli aileler gibi toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik projeler, "Herkes için adil ve yaşanabilir bir Silivri" hedefi doğrultusunda, bu grupların toplumsal hayata katılımlarını artırmayı amaçlıyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP