Balcıoğlu: ‘Hep Birlikte Kentsel Dönüşüm’ için çalışıyoruz

Balcıoğlu: ‘Hep Birlikte Kentsel Dönüşüm’ için çalışıyoruz

24.05.2024 10:47:12

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, "Afetlere hazırlıklı bir Silivri için kentsel dönüşüme devam ediyoruz" mesajını verdi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin afetlere karşı hazırlıklı olması için yürütülen çalışmalara vurgu yaptı. Başkan Balcıoğlu, son olarak Yeni Mahalle, Hamdi Lama Sokak'ta bulunan ve 4 blok, 32 daireden oluşan 33 yıllık Çerçi Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımının gerçekleştirildiğini duyurdu.
Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Olası afetlerin felakete dönüşmemesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çerçi Sitesi'nin yıkımını gerçekleştirerek, afet riskini azaltmak ve Silivri'nin daha güvenli bir yer olmasını sağlamak için önemli bir adım attık. 'Hep Birlikte Kentsel Dönüşüme' diyerek yola çıktık ve bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Balcıoğlu, vatandaşların güvenliği ve refahı için kentsel dönüşüm projelerinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu doğrultuda Silivri Belediyesi ekiplerinin yoğun gayret gösterdiğini belirtti.
Ayrıca Başkan Balcıoğlu, gelecek dönemde de benzer projelerin hayata geçirilerek Silivri'nin afetlere karşı daha dirençli hale getirilmesi için çalışmaların süreceğini kaydetti. Seda Şimşek

YORUM YAP