Balcıoğlu: Alınan skorlar, tribünlerin dolması gurur verici

Balcıoğlu: Alınan skorlar, tribünlerin dolması gurur verici

25.11.2021 09:58:57

Grubunda oynadığı maçlarda kalesinde gol görmeden liderliğini sürdüren Silivrispor ilçenin gurur kaynağı oluyor, CHP İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu; “Silivrispor iyi yolda, özellikle alınan skorlar ve tribünlerin dolması ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.

CHP Silivri ve İBB Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu son haftalarda iyi bir çıkış grafiği yakalayan ilçe halkının da desteğini yeniden almaya başlayan Silivrispor'a başarılar diledi. Balcıoğlu yaptığı açıklamasında, “Futbolda skorun ne denli önemli olduğunu net görmekteyiz. Skor odaklı sporların başında gelen futbolda Silivri önemli yollar kat etmeye başladı. Silivrispor'da bunların önde gelenlerindendir. Ligin başından beri yakından takip ettiğim Silivrispor'da özellikle yönetimsel ile birlikte koordineli giden bir takım başarısı da gözden kaçmıyor. Fakat en önemli etken ilçe halkının yeniden tek çatı altında buluşabilmesi ve ilçe takımının karşılıksız desteklemesidir. Bunun de en güzel örneği iç sahada oynanan maçlarda tribünlerin dolmasını gösterebiliriz. Gerek sosyal medyada gerekse de basında çıkan paylaşımlarla görüyoruz ki Silivrispor iyi yolda.

Özellikle tribünlerde kadınların maçlara ilgi göstermeye başlaması ve bununla birlikte de yine tribünlerde minik kardeşlerimizin takımlarını destekler halde görmek gerçek anlamda bir gurur kaynağıdır. Annesi veya babası ile maça gelen minik yüreklerin o güzel duaları ve destekleriyle ilçe takımı hak ettiği yere yeniden gelecektir. Geçmişte yok olmaya yüz tutan Silivrililik ve Silivrisporluluk ruhu yeniden hayat buluyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Biz bir bütün olduğumuzda Silivriliyiz ve bizler ortak paydalarda, ortak fikirlerde buluşabildiğimiz sürece geleceğe daha aydınlık bakabiliriz” dedi.

ENGİN AKIN

YORUM YAP