Avlu’dan 24 Kasım mesajı

Avlu’dan 24 Kasım mesajı

23.11.2020 17:09:46

Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayınlayan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, eğitimcilerimizin fedakarca yürüttüğü çalışmalara dikkat çekti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Ülkemizin fedakar öğretmenleri sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” derken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın günün anlam ve önemine dair açıklamasını paylaştı.

Uysal'ın 24 Kasım mesajında yer alan ifadeler aynen şu şekilde: “Bir tarafta reel öğretmen ihtiyacı, diğer tarafta siyasal ihtiyaçlarına göre karar veren devlet ricali… Öğretmenlerimiz bugün, her türlü zorluğa rağmen, sevgi ve sabırla, büyük fedakârlık göstererek milletimizin geleceğini hazırlamaya ve yeryüzünün en kutsal, en saygın mesleğini icra etmeye devam ediyorlar. Uzun yıllardır ülkemizin içinde bulunduğu sosyoekonomik yozlaşmadan en çok etkilenen kitle olmalarına rağmen, ülkemizin dört bir yanına bilimin ve medeniyetin ışığını yaymak için olağanüstü çaba sarf etmekten hiç vazgeçmediler. Gününüz kutlu olsun.”

YORUM YAP