Avlu: Bugünkü iktidarın sebebi olduk

Avlu: Bugünkü iktidarın sebebi olduk

17.06.2020 08:40:27

 Süleyman Demirel'i ölümünün 5. Yıldönümünde anan DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Bizler senin yolunda ilerlerken, senden sonra senin yaptıkların ile övünmekten ve mirasını sahiplenme kavgasından başka bir iş ile uğraşmadık o yüzdendir ki milletimizden koptuk, bugün ki iktidarın sebebi olduk...” dedi ve ekledi: “Bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Milletimizin bu misyona acil ihtiyacı var.”

“Büyük lider” ifadesini kullanarak, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, 17 Haziran 2015'te ebediyete intikal eden Merhum Süleyman Demirel'i yaptığı yazılı açıklama ile yad etti.

DP İlçe Başkanı Halide Avlu, 5. ölüm yıl dönümünde 9. Cumhurbaşkanı ve DYP Lideri Süleyman Demirel'i unutmadı.

AVLU: MEMLEKET MESELELERİNDEN BAŞKA BİR KAYGISI OLMAYAN BÜYÜK LİDER...

Avlu, Demirel'i andığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kurak toprakları su ile buluşturan, karanlık dağları elektrik ile aydınlatan, barajlar, fabrikalar kralı; milletine hizmet etme uğruna her türlü eziyete, çileye göğüs gerip vatanına, milletine hizmeti kutsal görev sayarak son nefesine kadar memleket meselelerinden başka bir kaygısı olmayan büyük lider...

“BUGÜNKÜ İKTİDARIN SEBEBİ OLDUK”

Bizler senin yolunda ilerlerken, senden sonra senin yaptıkların ile övünmekten ve mirasını sahiplenme kavgasından başka bir iş ile uğraşmadık o yüzdendir ki milletimizden koptuk, bugün ki iktidarın sebebi olduk...

“MİLLETİMİZİN BU MİSYONA ACİL İHTİYACI VAR”

Her seferinde kurtarıcı arayarak kişisel ikbal peşinde olanlara senin koltuğunu emanet etmeyeceğiz bu görevi hak eden kişilerle vereceğiz. Bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Milletimizin bu misyona acil ihtiyacı var.

“İKTİDARA YÜRÜME AZMİ VE GAYRETİNDE OLDUĞUMUZU BİLMENİZİ İSTERİZ”

Gelecek günlerde toparlanmış, gerçek dava sahiplerinden oluşacak kadrolar ile yeniden milletimiz ile buluşup, kucaklaşıp, iktidara yürüme azmi ve gayretinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

“DEMOKRATLAR HER ZAMAN BAŞI DİK, ALINI AÇIKTIR”

Demokratlar her zaman başı dik, alını açıktır. Başka bir gayemiz bulunmamaktadır.

Ölüm sene-i devriyende Merhum Süleyman Demirel'i bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, rabbim mekanını Cennet eylesin diliyorum.”

YORUM YAP