“Atatürk’ün sözünü yaşatıyorsunuz”

“Atatürk’ün sözünü yaşatıyorsunuz”

20.06.2022 09:30:10

Turgut Reis İlkokulu Müdürü Hakan Can, yıl sonu mesajında öğrencilerine, “Bu sene gösterdiğiniz başarı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü yaşatıyorsunuz. Başarıya ulaşmada sorumluluk, planlı çalışma ve azim çok önemlidir.” sözleriyle seslendi.

reis 2

Turgut Reis İlkokulu Müdürlüğü, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezun öğrencilerini ortaokula uğurladı. Gösterdikleri başarı sonucunda ilk üç dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Kepler heyecan ve coşku içinde havaya atıldı.

Mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri, diğer öğrencilere de yıl sonu karneleri tebrikler eşliğinde verildi.

CAN: GÖSTERDİĞİNİZ BAŞARI İLE ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ YAŞATIYORSUNUZ

Okul Müdürümüz Hakan Can, yıl sonu mesajında şu ifadelerine yer verdi: "Küçük hanımlar, küçük beyler! Siz hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. " demiş Atatürk. Sevgili öğrenciler siz bu sene gösterdiğiniz başarı ile bu sözü yaşatıyorsunuz. Başarıya ulaşmada sorumluluk, planlı çalışma ve azim çok önemlidir.

“EĞLENCELİ AKTİVİTELERİN YANINDA KENDİNİZİ GELİŞTİRMEYE ZAMAN AYIRIN”

Bunların sonunda kazanılan tatil elbette ki sizin hakkınızdır. Bütün bir dönemin yorgunluğunu attığınız bu tatilde bolca eğlenmenizi ve dinlemenizi temenni ediyorum. Unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Tatil sürecinde dinlenip eğleneceğiniz aktivitelerin yanında kitap okumaya ve zayıf olduğunuz konularda kendiniz geliştirmeye zaman ayırabilirsiniz.

reis 4

“BAŞARILI KARNELERİN GURURU SİZE AİT”

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, bugün sınıfınızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanan öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarmak için bayrağı hepimizden teslim alacaktır. Bu uğurda harcadığınız emekler paha biçilemez. Başarılı karnelerin gururu size aittir.

reis 6

“SAĞLIK, BAŞARI VE MUTLULUK DOLU BİR TATİL DİLİYORUM”

Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm velilerime sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir tatil temenni ediyorum.”

reis 5

Renginar SALİ

YORUM YAP