Atatürk’ün dediği gibi “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

Atatürk’ün dediği gibi “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

5.08.2016 10:36:53

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini kınadıklarını belirten Silivrili taksi şoförleri, milli iradeye sahip çıkan halka takdirlerini belirtirken, “Hiç bir zaman unutulmamalıdır ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün dediği gibi "Egemenlik' kayıtsız şartsız milletindir" göndermesiyle saflarını netleştirdiler.

İlçemizde 5 durakta hizmet veren 60 taksi şoförü Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı öncülüğünde Terminal'den Atatürk Anıtına kadar, 15 Temmuz darbe kalkışmasına tepkilerini ortaya koyma ve milli iradeye sahip çıkma konvoyu gerçekleştirdiler.
Terminalde buluşarak, araçlarını Türk Bayraklarıyla donattıktan sonra yola çıkan taksiler Atatürk Anıtında saygı duruşunda bulunda ve İstiklal Marşını okudu.

AKINCI: HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ TÜM ŞOFÖR ESNAFIMIZ OLARAK ŞİDDETLE KINIYORUZ
Taksiciler adına acıkmalarını Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı şöyle okudu: “15 Temmuz'da dış güçlerin uşağı hain FETÖ terör örgütü tarafından devletimize, milli iradeye demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimini tüm şoför esnafımız olarak şiddetle kınıyoruz.
“AZİZ MİLLETİMİZ HER TÜRLÜ ÖVGÜ VE TAKDİRİ HAK ETTİ”
15 Temmuz'dan itibaren aziz milletimiz; tüm dünyaya örnek olacak şekilde, devlet /millet olmanın nasıl bir şey olduğunu herkese göstererek canları pahasına Türkiye Cumhuriyetini ve tüm kurumlarını korudu. Darbe karşısında duruşu ile her türlü övgü ve takdiri hak etti.

“MİLLETİMİZ; HAİN DARBECİLERE VE TÜM DÜNYAYA GEREKEN MESAJI VERMİŞTİR”
Milletimiz, hiçbir farklılık gözetmeden milli birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi göstermiş, hain darbecilere ve tüm dünyaya gereken mesajı vermiştir.
Tüm şoför esnafımız olarak bugün direksiyon başında ama gerektiğinde, her yerde aziz milletimizle beraber demokrasimize, ülkemize karşı, nereden gelirse gelsin her türlü hain girişime karşı birlik ve beraberlik içinde mücadele vermeye hazırız.


“GÜLEN'İN ÜLKEMİZE İADE EDİLEREK GEREKEN
EN AĞIR CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUZ”
Ayrıca; ülkemize, milli birlik ve beraberliğimize ihanet eden hain darbecilerin ve elebaşları terörist Fetullah Gülen'in ülkemize iade edilerek gereken en ağır cezayı almalarını istiyoruz.

“ATATÜRK' ÜN DEDİĞİ GİBİ "EGEMENLİK'KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”
Darbeye karşı direnirken vefat eden vatandaşlarımızı, darbecilere karşı müdahale ederken şehit olan polislerimizi ve askerlerimizi saygı, rahmet ve minnet le anıyoruz, mekânları Cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.
Aziz milletimize, ülkemize geçmiş olsun diyoruz. Hiç bir zaman unutulmamalıdır ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Egemenlik' kayıtsız şartsız milletindir.”"
Ersin ERGİN

YORUM YAP