Atatürk panoları yarıştı

Atatürk panoları yarıştı

13.11.2017 10:30:29

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla sınıflar arasında düzenlenen pano yarışmasının birincileri belli oldu. 

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla sınıflar arasında pano yarışması düzenlendi. Liseliler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı, sevgi, minnet ve özlemlerini hazırladıkları pano çalışmalarıyla ifade ettiler.
En yaratıcı ve anlamlı pano, okul öğretmenleri tarafından belirlendi. Yarışma sonucuna göre 12/A sınıfı birinci seçilirken, 11/C sınıfı ikinci ve 11/D sınıfı panosu üçüncü seçildi.
Stajları nedeniyle haftada iki gün okula gelen 12 /A sınıfının dersliklerinde pano olmadığı ve yarışmadan muaf tutulmamalarına rağmen, yarışmayı düzenleyen ve Felsefe Öğretmeni Ersoy Öztürk, Matematik Öğretmeni Volkan Yeşil ve İngilizce Öğretmeni Burcu Özdemir'den oluşan komisyonun çoğunluk oylarıyla 1. seçildikleri öğrenildi.
İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 12/A sınıf öğrencilerini Anıtkabir gezisiyle ödüllendirebilmek için destek arayışına girdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP