Atatürk konulu en iyi öğrenci eserleri belirendi

Atatürk konulu en iyi öğrenci eserleri belirendi

6.11.2019 10:08:39

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında okullar arasında düzenlenen Resim,  Şiir ve Mektup Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve liseler arasında Resim, Şiir ve Mektup Yarışmaları düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin çalışmaları İlçe Komisyonu tarafından değerlendirilerek dereceye girenler belli oldu. Sonuçlara göre Mektup, Şiir ve Resim Yarışmalarında en iyi eserler şöyle sıralandı;

MEKTUP YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
Liseler arası Atatürk konulu Mektup Yarışmasında Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Özdemir'in eseri 1., Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda Alışık'ın eseri 2. ve Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Kılıç'ın çalışması 3. seçildi.

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
Ortaokullar arasında düzenlenen Şiir Yarışmasında Gazitepe Ortaokulu öğrencisi Ekin Bakır'ın şiiri 1., Silivri Ortaokulu öğrencisi İlker Alp Güzdemir'in eseri 2. ve İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi İlkay Deniz Kıral'ın eseri 3. seçildi.

RESİM YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
İlkokullar arasında düzenlenen Resim Yarışması'nda Selimpaşa İlkokulu öğrencisi Zeynep Nisa Türkel'in çalışması 1., Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu öğrencisi Şeyma Gedik'in eseri 2. ve 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Bahar Tuna'nın eseri 3. seçildi.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki MHP Ortaköy tarihi sütüne sahip çıktı
Sonraki »

YORUM YAP