Atatürk Anadolu Lisesi’nden teşekkür

Atatürk Anadolu Lisesi’nden teşekkür

8.06.2022 11:50:46

Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Elektrikli Araba Projesi'nde görevlerini tamamlayan ve devam eden öğrencilerine, projenin devamını sağlayan Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teşekkür etti.

Atatürk Anadolu Lisesi'nin ortak olduğu Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yürüttüğü Elektrikli Araba Projesi çalışmalarına devam ediyor. Akın Takımı, bu yıl düzenlenecek olan Teknofest Elektrikli Araç Yarışmasına katılacak.

Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü, projenin bu safhasına gelmesinde büyük emekleri olan öğrencilerinden; Salih Emre Canay, Emre Ediş, Elifsu Arslan, Mertcan Yürük, Serra Kıroğlu, Nisa Yağmur Gür ve Enes Öztek'e teşekkür ederek gelecek yıl daha iyi projelerde çalışma dileğinde bulunuldu.

Şule Güneyli, Alperen Yıldırım ve Eyüp Taha Gür'ün bundan sonraki aşamada çalışmalarına Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Danışman öğretmenleri Güray Kartal ile devam edecekleri öğrenildi.

Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü, projede görev alan öğrencilere ve devamını sağlayan Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP