“Atanmayı kabul edenden, Ömer de, Hatice de, Ali de olmaz!”

“Atanmayı kabul edenden, Ömer de, Hatice de, Ali de olmaz!”

7.09.2019 13:12:25

AK Parti'de sonbaharda gerçekleştirilecek ilçe kongreleri ile gözlerin çevrildiği yenilenme sürecini partinin yerel dinamitleri ve etkili isimleri de yakından takip ettiklerini hissettiriyorlar. Büyük emekler verdikleri partilerinin başarısı ve yeniden ivme kazanması adına görüş ve seslerini duyurmaya gayretleri önemli mesajlar içeriyor.
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genişletilmiş il başkanları toplantısında yaptığı açıklamaları paylaşan AK Parti Silivri geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanlarından Orhan Koç, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan genişletilmiş il başkanları toplantısında güzel tespitler yapmış, beklenen açıklamaları art arda sıralamış ve dahi teşkilat ve teşkilatçılık noktasında olması gereken tanımlamayı bir kez daha vurgulamıştır.
Size dedik ki; geçmişi karalamayın, ötekileştirmeyin, kucaklayıcı olun, kibirlenmeden el ele, kol kola hep birlikte yürüyün, hesaplaşmaya gidenlere maşalık yapmayın” vurgusunda bulunduktan sonra kişisel bir de not ekledi.
Koç'un notu şöyle: “Sayın Genel Başkanım; Atanmayı kabul edenden, Ömer de, Hatice de, Ali de olmaz. Bu ülkede ve bu partide ne yiğitler var, sizi ve davanızı ailesinden bile fazla seviyor. Onlara güvenin ki; onlarda size illerinde Ömerleri, Haticeleri ve Alileri bulsunlar.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP