Ataman: Rahat bir emeklilik için geleceğinizi şimdiden BES’leyin

Ataman: Rahat bir emeklilik için geleceğinizi şimdiden BES’leyin

22.09.2018 10:04:59

His Global Sigorta'nın Portföy Yöneticisi Derya Ataman, Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi.

Bireysel Emeklilik Sistemi, kısaltılmış ismiyle BES, kişilerin aktif çalışma yaşamları süresince yaptıkları tasarrufları uzun vadeli yatırıma yönlendirerek emeklilik dönemlerinde, yaşam standartlarını koruyabilecekleri bir gelir elde etmelerini sağlayan özel bir emeklilik sistemi. Devlet tarafından Devlet Katkısı ile desteklenmekte olup, sosyal güvenlik sistemine bir alternatif değil, aksine tamamlayıcı bir sistem. Bu sisteme katılım, sosyal güvenlik kuruluşlarından farklı olarak isteğe bağlı. Bu noktada BES'in avantajları, katılmayı düşünenlerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. His Global Sigorta'nın Portföy Yöneticisi Derya Ataman, kişilerin geleceğe yatırım yapmasına yardımcı olacak BES ile ilgili bilinmesi gereken önemli detayları Hürhaber okurları için anlattı.

ATAMAN: HİS GLOBAL, HAYAT SİGORTALARI BRANŞINDA NNHAYAT VE EMEKLİLİK YETKİLİ ACENTESİ
Değerlendirmelerine His Global Sigorta'nın kurumsal kimliği ve çözümleriyle ilgili bilgi vererek başlayan Portföy Yöneticisi Ataman, konuşmasının devamında sisteme dâhil olmak isteyen, Bireysel Emeklilik Sistemi'ni duymuş ancak tam anlayamamış olanlar için açıklamada bulundu. Ataman, şunları söyledi: “His Global Sigorta; hayat sigortaları branşında NNHayat ve Emeklilik yetkili acentesidir. Geniş müşteri portföyü, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti sağlamayı amaç edinmiş, sigortacılık alanında tüm koşullara uyum sağlayabilen yapısıyla hizmet vermektedir. His Global Sigorta, güncel para piyasaları, fon bilgileri ve yatırım araçlarını yakından takip eden, ileriye yönelik projelerde öngörüsü yüksek yaklaşımı ve paydaşlarına olan güvenli kimliği ile bireysel emeklilikte bölgede adından söz ettirmeye devam etmektedir.

“ŞİMDİDEN RAHAT BİR EMEKLİLİĞİ PLANLAMAK MÜMKÜN”
BES; düzenli birikim yaparak çalışma döneminizdeki hayat standardınızı emeklilik döneminizde de sürdürebilmenizi sağlamaya yardımcı bir tasarruf ve yatırım sistemi.
Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında bilgi vermek gerekirse, bugünkü yaşam standardının devam ettiği, ekonomik kaygılardan uzak, rahat ve mutlu bir emeklilik dönemi yaşamayı imkânı sağlayan, geleceğinize bugünden yön vermenize katkı sağlayan sistem, bireysel emeklilik sistemidir. Yaptığınız birikimlerle rahat bir emeklilik dönemi yaşamanızı sağlayan BES, yatırım konusunda işinizi kolaylaştıracak pek çok avantaja da sahip. Bu avantajlardan bazıları;
Başka hiçbir yatırım aracında bulunmayan devlet katkısından faydalanarak, sisteme yapacağınız ödemeler üzerinden %25 oranında devlet katkısı alırsınız. Yani her 100 TL'niz devlet katkısıyla 125 TL olur.
Bütçenize uygun ödeme tutarını yani katkı payınızı kendiniz belirleyebilirsiniz.
Ödeme periyoduna kendiniz karar verebilirsiniz (1 aylık, 3 aylık, 6 aylık veya yıllık).
Dilediğiniz zaman ödemelerinize ara verebilir, daha sonra tekrar devam edebilirsiniz.
Üstelik, 18 yaşını geçmiş olması koşulu ile arzu ettiğiniz kişi adına da BES yaptırabilir, eşinizi, çocuğunuzu, belki de torununuzu da güvence altına alabilirsiniz.

“GELECEĞİNİZ İÇİN BUGÜNDEN HAREKETE GEÇİN VE İHTİYAÇLARINIZA UYGUN OLUŞTURDUĞUMUZ PLANLARI İNCELEYEREK BES BAŞVURUNUZU YAPIN”
"Param nasıl değerlenecek?" diyorsanız; merak etmeyin, birikiminiz emin ellerde. Tüm faaliyetlerimiz, devletin yetkilendirdiği kurumlar tarafından sürekli denetim ve kontrol altında. Yaptığınız ödemelerle sizin tercih ettiğiniz emeklilik yatırım fonları alınır ve bu fonlar bireysel emeklilik hesabınızda değerlendirilir. Başta Silivri halkı olmak üzere bölgemizde yaşayan herkesi bu sisteme katılmaya davet ediyorum. Dilerseniz biz sizi ziyaret edelim. Tüm sorularınız için 0212 727 60 51 numarasını arayabilir veya www.hisglobalsigorta.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.”
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP