Aslantaş Dekorasyon ürünleri ve çözümleriyle örnek gösteriliyor

Aslantaş Dekorasyon ürünleri ve çözümleriyle örnek gösteriliyor

30.07.2018 09:16:17

Behrin Aslantaş'ın sahibi olduğu Aslantaş Dekorasyon firması, girişimcilik ruhu ve sürekli gelişime açık dinamizmi ile hizmet sektörüne yön vermeye devam ediyor.

Malzeme teknolojilerini ve trendleri yakından takip eden, çevreye duyarlı olmayı misyon edinmiş, her ölçekte dekorasyon tadilat ve inşaat işinde uzmanlaşmış bir firma olan Aslantaş Dekorasyon, yapı sektöründeki 29 yıllık tecrübesiyle, anahtar teslim projeleri Türkiye ve Bulgaristan'da başarıyla yönetebilecek ekip ve donanıma sahip…

HİZMETLERİ
Müşterilerine kaliteli ürünleri, dürüst ustalık ve iyi işçilikle sunarak sektörde güvenilir firma olmayı başaran Aslantaş; her bütçeye uygun küçük veya büyük ölçekte kapsamlı dış cephe mantolama başta olmak üzere 10 yıl garantili boya işi, epoksi, asma tavan, bölme duvar, kartonpiyer, alçıpan, çatı yalıtımı, su yalıtımı, seramik, fayans, kalebodur, parke, söve, sütun, fuga, kat silmesi, köşe taşı, taş kaplama ve lego prefabrik ev uygulaması ile dekorasyon sektöründe hizmet vermekte... Özgün tasarım, kaliteli üretim ve etkili hizmet anlayışına bambaşka bir soluk getiren Aslantaş Dekorasyon, alanında uzman kadrosu ile ürün satışı ve uygulama hizmeti konusunda nitelikli işlere imza atıyor.

SINIRSIZ MODELLEME OLANAKLARI WALL DİZAYN'DA
Aslantaş Dekorasyon, alanında uygulayıcı bir firma olarak gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında birçok özel işlere imzasını atmakta. Zamanla gelen talepler doğrultusunda hizmet ağını ve faaliyet konusunu genişleten Aslantaş Dekorasyon, satış firması olarak da Bulgaristan'da Wall Dizayn ile hizmet vermekte. Wall Dizayn'da söve, denizlik, payanda, desenli silme, kaplama, köşe profilleri, aksesuarlar, küpeşteler, sütunlar, çıtalar, kartonpiyerler, tavan kaplamaları, göbekler, cotta, kırık taş, kesme taş, sıra taş, kale taşı, parke taşı, barok, mermer desenli kaplamalar, düz yüzeyli ahşap kaplamalar ve daha pek çok uygun fiyatlı, kaliteli ürün satışa sunuluyor.

ÜCRETSİZ KEŞİF VE BİLGİLENDİRME İÇİN ULAŞABİLECEĞİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİ
Mimarsinan Mah. Nurettin Çamlıdağ Cad. No: 59 Silivri - İSTANBUL
Tel: 0212 728 66 43 - 0535 729 52 70 - +359 88 987 62 63
behrin@walldizayn.com / aslantasdekorasyon@hotmail.com
www.aslantasdekorasyon.com
www.waldizayn.com

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP