Aşkın: Bu vatanda Fıratlar da, Erenler de bitmez!

Aşkın: Bu vatanda Fıratlar da, Erenler de bitmez!

4.01.2022 17:34:14

Silivri Belediyesi Ocak Meclisinde gündem dışı söz alan MHP Meclis Üyesi Sultan Aşkın, Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve teröristlerin açtığı ateşle hayatını kaybeden Eren Bülbül'ü andı.

Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak oturumunda söz alan MHP'li Meclis Üyesi Sultan Aşkın şehitlerimizi andı. Aşkın'ın konuyla ilgili konuşması şu şekildeydi: “Bazı yürekler vardır. Onlar hep kalbimizde yaşarlar. İzmir Ege Üniversitesi'nde eğitimine devam ederken teröristlerin kalleş saldırısı sonucunda Şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin üzerinden 7 yıl,  teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül'ün şehadetlerinin üzerinden 4 yıl geçti.

1 Ocak 1991 doğumlu Fırat Yılmaz Çakıroğlu yaşasaydı 31 yaşında, 1 Ocak 2002 doğumlu Eren Bülbül yaşasaydı 20 yaşında bir delikanlı olacaktı.

Şu bilinmelidir ki. Bu vatanda Fıratlar da, Erenler de bitmez! Bu vatanda Er bitmez! İyi ki doğdunuz. Bu millet sizleri asla unutmayacak. Ruhunuz şad, mekanınız Cennet olsun.”

YORUM YAP