Arıkan’dan Hürhaber’e ziyaret

Arıkan’dan Hürhaber’e ziyaret

22.02.2016 10:41:54

Meslekte 10. yılını dolduran üyelerini onurlandırma programı için Silivri'ye gelen İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan, Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu, üyelerden Simge Kandemir Kesen ile Cem Tarık Birsen'le gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

ARIKAN: ODAMIZ BİR BEYİN GİBİ SÜREKLİ ÇALIŞIYOR
26 yıllık bir oda olduklarını belirten Arıkan, 600 bin'en fazla insana eğitimler düzenlediklerini paylaştı. Alanlarında bireysel çalışmanın tarihe karıştığını vurgulayan Oda Başkanı, mesleki dayanışmanın önemine dikkat çekti. İstanbul'da 37 temsilci ve 400'e yakın ekip arkadaşıyla oda yönetimini sürdürdüklerini anlatırken bilgi paylaşımındaki artış ile birlikte yenileme ve de sürekli gelişim gereğine uyum süreçlerini paylaştı. Eğitmenden eğitim modelliyle, mesleki tecrübeye sahip kişilerin üniversite hocalarından aldıkları eğitim sonrasında meslektaşlarına tamamen ücretsiz eğitimler verdiğini aktaran Arıkan, sürekli ve dinamik bir meslek içi sistemlerinin olduğunu aktardı. İstanbul odasının bir beyin gibi sürekli çalıştığını vurgulayan Başkan çağdaş, laik ve demokratik bir anlayışla mesleki gelişimlerini sürdürme kararlılığı içinde olduklarını belirtti. Arıkan, karşılaştıkları tüm engelleri aşarak mesleki dayanışma ve gelişimlerini sürdüreceklerini söyledi.

SİLİVRİ'DEKİ MESLEKİ DAYANIŞMADAN MUTLU OLDU
Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Uygun'un ilçemizde hiçbir alanda sağlanamayan mesleki dayanışmanın serbest muhasebeci ve mali müşavirler arasında istikrarlı bir şekilde yıllardır sürdürüldüğü tespitini duymaktan çok memnun olduğunu belirten Arıkan, aynı olumlu enerjinin İstanbul'da da hakim olduğunu ifade etti.
Uygun, Türkiye'nin en büyük akademik meslek örgütü İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Başkanı Dr. Yahya Arıkan'ı Silivrili temsilcileri ile Hürhaber'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti paylaşarak msafirlerini uğurladı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP