Aradığınız her şey Depo Çarşım'da

Aradığınız her şey Depo Çarşım'da

10.08.2017 17:05:44

Ev tutkunlarının vazgeçilmez adresi Depo Çarşım, mobilyadan elektroniğe, beyaz eşyadan mutfak gereçlerine, dekoratif aksesuardan tekstile kadar sayısız çeşitte ev eşyasını sizlerle buluşturuyor.

Her geçen gün artan ürün gamı ve sürekli yenilenen koleksiyonlarıyla sektörün öncü firmalarından biri haline gelen Depo Çarşım, geçmişinden almış olduğu güç ve deneyimle uzun yıllardır Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Sokak, No: 21 (Belediye Konutlar Yolu) adresinde evinizin tüm ihtiyaçlarını güvenli bir platformda tek seferde satın almamızı sağlıyor. Yemek odasından genç odasına, yatak çeşitlerinden ev tekstiline, aksesuardan çeyiz sandığına, ankastre ürünlerden derin donduruculara, yemek takımlarından valize, bisikletten cep telefonuna kadar yaşam alanınızda ihtiyacınız olan birbirinden geniş ürün yelpazesi ile hayatınızı şekillendiren Depo Çarşım, farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evinize taşıyor.

KARTSIZ ŞARTSIZ ELDEN TAKSİT AYRICALIĞI
Her zevke hitap eden zengin ürün çeşitliliğiyle evinizin tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabileceğiniz Depo Çarşım, farklı beğenilere seslenen alternatif yaşam çözümleriyle hayata fark katmak için sizi bekliyor. Trakya geneline yayılan geniş servis ve hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Depo Çarşım; garanti, montaj, kredi kartına 15 aya varan taksit imkânının yanı sıra kredi kartı kullanmayanlara kartsız şartsız elden taksitle alışveriş yapabilme ayrıcalığı sunan konseptli mağaza anlayışıyla sizi kazançlı çıkacağınız yepyeni dünyalarla buluşmaya davet ediyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP