Anne yemeği hasretini dindiren mekân: Zerrin’in Mutfağı

Anne yemeği hasretini dindiren mekân: Zerrin’in Mutfağı

4.12.2017 10:39:04

Silivri'nin butik ev yemekleri lokantaları arasında hızla yükselen Sarı Ev Zerrin'in Mutfağı, Türk ve Rumeli mutfağının farklı lezzetlerini tatmak isteyenlerin yakın markajında...

Zerrin ve Bekir Otman çiftinin 3 yılı aşkın zamandır beraber işlettikleri mekân, Türk ve Rumeli mutfağının geleneksel lezzetlerini, her gün özenle yenilenen menülerle, evinizdeki konforu aratmayacak şekilde sunuyor. Eski Emniyet Müdürlüğü arkasındaki çıkmaz sokağa denk gelen mütevazı aile lokantası, anne yemeklerine olan özleminizi dindireceğiniz, ev yemekleri yapan bir mekân. 10 parmağında 10 marifeti olan Zerrin Otman, sağlıklı yemek hasreti çeken tüketiciye halis muhlis ev yemekleri pişiriyor. Aşçılığın aile mesleği olduğunu söyleyen Otman, Makedonya göçmeni. Haliyle Sarı Ev'e uğrayanlar Türk mutfağının yanı sıra Balkan mutfağının hazine değerindeki gizli kalmış birçok lezzetinin de tadına bakma şansına sahip oluyor. Otman; Pazar günleri hariç hafta içi her gün ve cumartesileri, malzemelerin tazeliğinden hijyenine, yapılışından servisine kadar her aşamada gözünüzü arkada bırakmayacak; çorbalar, ana yemekler, pilavlar, zeytinyağlılar, salatalar ve tatlılar hazırlıyor. Yemekler eşsiz lezzeti, çeşitliliği ve zengin sunumunun yanında cep yakmayan uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.

OTMAN: MÜŞTERİMİZ DEĞİL, MİSAFİRİMİZ OLUN
Trakya Ev Yemekleri Yarışması'ndan birincilik, ikincilik, üçüncülük dereceleri bulunan Zerrin Otman, ev yemekleri seveler için pek çok özgün seçenek yaratan Sarı Ev'de sihirli elleriyle hazırladığı yemekler ve hizmet anlayışları hakkında şunları söyledi: “Damak tadına önem veren, aynı zamanda sağlıklı ve hijyen beslenmek isteyen misafirlerimize evlerindeki rahatı ve lezzeti sunmak için çıktığımız yolda, açık olduğumuz her gün mutfağımızda muhakkak 2 çeşit çorba, 3 çeşit ana yemek, 2 çeşit zeytinyağlı, birkaç çeşit tatlı, salata, börek, pilav, makarna çıkarıyoruz. Cumartesi günleri el açması börek/baklava yapıyoruz. Daima taze ürünler kullanıyoruz. Sabah saat 07.00 itibariyle çorba servisi ile başlıyoruz. Türk ve Rumeli mutfağının geleneksel yemeklerini, her hafta heyecan verici tariflerle sunmaya özen gösteriyorum. Rumeli lezzetlerinden yaptığımız Yoğurtlu Kuzu Kapama, Büryan Pilavı, Ciğer Sarma, Zihniye Hanım yemeğimiz meşhurdur. Yemek yapmayı çok seviyorum, benim için bir yaşam biçimi. Üretmenin en güzel hazlardan birisi olduğunu düşünüyorum. Lokantamıza gelenleri birer müşteri olarak değil, evimize gelmiş misafirler olarak görüyoruz ve onların kendi evlerindeymişçesine rahat etmeleri için her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz. Herkesi unutulmaz lezzetleri tatmaya ve yemek kültürümüzü yeniden keşfetmeye davet ediyoruz.”

DÜĞÜN, KINA, DOĞUM GÜNÜ VB. ÖZEL GÜNLERİNİZDE LEZZETLERİ İLE DAVETLERİNİZİ TAÇLANDIRIYOR
Sarı Ev Zerrin'in Mutfağı, özel günlerde ve ihtiyaç duyduğunuz anlarda bütçeniz çerçevesinde toplu yemek siparişlerinize de cevap vermekte. Trakya'da özellikle kına gecesi âdeti olarak dağıtılan Kaynana Lokması da taze taze yapılıp teslim edilmekte. Örnek menüler, kendi belirlediğiniz menüler ve daha fazlası için 0538 310 63 55 numaralı hattı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP