Anne Kız Aşkı podyumu salladı

Anne Kız Aşkı podyumu salladı

29.11.2016 10:50:10

GNŞ Netsan Tasarım Atölyesi kurucuları hazırladıkları koleksiyonu, Anne Kız Aşkı konsepti kapsamında Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi'nde gerçekleştirdikleri bir defileyle tanıttı. 

GNŞ Netsan Tasarım Atölyesi kurucuları Neslihan Tunçay, Gizem Olgun, Nurten Özmen, Şenay Kırgezer'in Anne Kız Aşkı konseptli defilesi yoğun ilgi gördü. 26 Kasım 2016 Cumartesi günü, Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi'nde görücüye çıkarılan tasarımlar kalabalık davetli topluluğundan tam not aldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar ve Başkan Yardımcısı Hasan Solak'ın da beğeniyle takip ettiği defilede bir örnek giydirilen anne ve çocuklar birbirinden şık tasarımları kadar podyumdaki neşeli halleri ile de dikkat çekti.

İZLEYENLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTILAR
Hazırladıkları çok sayıda tasarımı moda severlerle buluşturan dört genç girişimci kadın, anneler ve kızları için canlı renklerin hakim olduğu iddialı bir koleksiyonu podyuma taşıdı. Tek parça elbiselerden tesettür giyim modellerine, büyük beden elbiselerden gece kıyafetlerine, gelinlikten spor giyime kadar değişik örnekler sunan parçalardan oluşan kombinler annelerin zarafeti, minik prenseslerin şirinliği ile daha da göz kamaştırıcı bir hale dönüştü.

SOLAK, TEBRİK ETTİ
Defile sonunda Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, son yılların popüler moda akımını Silivrililerle buluşturan GNŞ Netsan Tasarım Atölyesi kurucularına şilt takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP