Allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin

29.04.2019 10:49:32

Spor ve siyaset dünyasını bir araya getiren nişan töreninde genç çift Safiye Gün ve Yasin Gökçe'nin yüzükleri Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri Başkanı Zafer Yalçın ve AK Parti Çatalca Başkanı Yusuf Aslan tarafından takıldı.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe oğlu Yasin Gökçe'nin nişan töreninde spor ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Hayatını Safiye Gün ile birleştirmeye hazırlanan Yasin Gökçe'nin nişan töreninde yüzükler ise Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte takıldı. Nişan töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Gün ve Gökçe ailelerinin mutlu gününde, Çatalca Kaymakamı Sayın İnci Sezer Becel ile birlikte Safiye ve Yasin kardeşlerimin nişan merasimini gerçekleştirdik. Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

HASAN GÖKÇE'DEN TEŞEKKÜR

Çatalcaspor Kulüp Başkanı, İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökçe yaptığı açıklamada, “Aile arasında kısıtlı katılımla bir nişan töreni tertip ettik.
Yaptığımız bu organizasyonda bizleri onurlandıran kaymakamımız, başkanlarımız ve tüm sevenlerimize teşekkür ederim. Allah cümlenizden razı olsun kusura bakmayın kısıtlı katılımlı bir nişanımız oldu. Allah bizi yalnız bırakmayan başta idarecilerimiz başkanlarımız, ailelerimizden ve çağıramadığımız siz dostlardan razı olsun inşallah düğünde nasip olursa aramızda görmek isteriz. Gökçe ve Gün aileleri adına herkese teşekkür” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

YORUM YAP