Allah damatlıklarını da göstersin

Allah damatlıklarını da göstersin

18.08.2021 14:47:12

Silivri Belediyesi ilçemizdeki kamu ve özel sağlık kuruluşlarının desteğiyle 115 çocuğumuzu sünnet ettirdi. Gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocuklara hediyeleri de takdim edildi.

Silivri Belediyesi sünnet ettirdiği 115 çocuğumuz için bu sabah Kale Park Sosyal Tesislerinde küçük bir şölen düzenledi. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklara Başkan Volkan Yılmaz hediyelerini takdim etti. Başkan Bey'e çocukların hediyeleri konusunda Meclis Üyeleri Şenoğlu Türkyılmaz, Erdoğan Gökalp Kalaycı, Gökhan Dirik, Sefer Ölçer, Orhan Çalışkan da yardımcı oldular.

BAŞKAN YILMAZ: HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

"Her şey çocuklar için" diyerek sünnet şölenine ilişkin duygularını paylaşan Başkan Bey, “Bugün, geleneksel hale gelen toplu sünnet etkinliği için bir aradayız. Çocuklarımızla birlikte olmaktan, yüzlerindeki gülücüğü, gözlerindeki pırıltıyı görmekten dolayı çok mutluyuz. Esasında büyük bir şölen organize etmiştik ancak ülkemizde yaşanan doğal afetler ve can kayıpları nedeniyle bu etkinliğimizi iptal ettik. İnşallah seneye çok daha büyük, çok daha güzel bir etkinlikle sizlerle beraber olacak; şarkılar türküler söyleyip, oyunlar oynayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımıza kucak dolusu sevgiler gönderiyor, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Silivri Belediyesine toplu sünnet organizasyonlarına Devlet Hastanesi, Anadolu, Kolan ve Özel Yaşam Tıp Merkezi destek oldular.

 

YORUM YAP