Alipaşa’da Kadir Gecesi iftar geleneği devam ediyor

Alipaşa’da Kadir Gecesi iftar geleneği devam ediyor

28.06.2017 12:33:45

Metin Gürsu'nun muhtarlığı döneminden bu yana her Ramazan Ayında Alipaşa'da Kadir Gecesi düzenlenen açık hava iftar daveti bu sene de gerçekleştirildi. 

Metin Gürsu'nun azaları ile birlikte ev sahipliği yaptığı iftara Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Başkan Yardımcısı Mehmet Has, CHP'li Meclis Üyeleri Zafer Bıyıklı, Hakan Sefa, Melih Yıldız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Başkan Vekili Arif Kanık, Şoförler Odası Başkan Vekili Aliş Eren, Muhtarlar da iştirak etti.

GÜRSU: DAHA NİCE KADİR GECELERİ VE BAYRAMLARDA MUTLU BİR ŞEKİLDE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE
İftara katılanlara hitap eden Metin Gürsu, bir arada ve paylaşımda bulunmanın önemine işaret ederken ebediyete intikal eden sevdikleri için rahmet diledi. “Bugünümüze şükürler olsun, bir Kadir Gecesinde daha bir arada olmanın mutluluğu tarifsiz” diyen Gürsu, daha nice bayramlar ve Kadir Gecelerine birlikte erişmeyi temenni etti.

IŞIKLAR VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibine destekleri için teşekkür eden Gürsu, “Her zaman yanımızda olduğu ve her ihtiyacımızı karşıladıkları için minnettarız” dedi.
Tutulan oruçların kabul olması, günahların affını dileyen Gürsu, daha nice mutlu bayramlara birlik ve beraberlik içinde erişmeyi temenni etti.

IŞIKLAR: BİRLİK VE DİRLİĞİMİZ DAİMİ OLSUN
Alipaşa'daki iftarda halka seslenen Işıklar, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunurken Silivri'nin bir huzur adası olarak yoluna üreterek, gelişerek devam etmesini diledi ve Kadir Gecesi temennilerini şöyle ifade etti: “Bugün Kadir Gecesi… Peygamberimiz Hazreti Muhammed'e kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gün. İslam Alemi için bir başlangıcın müjdesi olan en faziletli günlerden biri bugün. Böyle mübarek, kutlu ve hayırlı bir günde, ben de tüm İslam Alemi'ne, kutsal kitabımızın bizlere yol gösterdiği gibi savaşların olmadığı, barış, kardeşlik, hoşgörü, sevgi ve adalet içerisinde yeni bir başlangıç diliyorum. Dualarımızın kabul olması temennisiyle, hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

BEŞLER SUCUK'TAN SUCUK İKRAMI
Beşler Suçuk iftara katılanlara, kurduğu özel bir ızgara standı ile sucuk ikramında bulundu...

Haber Merkezi

YORUM YAP