Alibeyli kızlar 2. Lige inanmış

Alibeyli kızlar 2. Lige inanmış

10.04.2018 10:02:09

Bu hafta perşembe günü Eskişehir'de oynayacağı 2. Lige yükselme maçları öncesinde Bolu'da kampta olan Alibeyspor Kadın Futbol takımı tempo yükseltti. 

Grubunda oynadığı maçların ardından Şampiyon olan Alibeysporlu kızlar gözünü 2. Lige dikti. 12 Nisanda ilk maçını oynayacak olan kızlar Bolu da kampa girdi. Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu tarafından destekle 5 günlük kampın ardından takım ilk maçını oynamak için Eskişehir'e hareket edecek. Bolu kampında teknik direktör Nursal Bilir ve Cemil Memiş, yöneticiler Semih Yasav ile birlikte Eyüp Kocaoğlu ve 23 oyuncu kampa katılım sağladı.

BİLİR: İYİ BİR ÇALIŞMA OLDU
Alibeyspor teknik patronu Nursal Bilir kamp ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında Bilir, '' Bolu kampımız son derece olumlu geçiyor. Oyuncularım çok genç ve tecrübesiz olsa da takım içinde güzel bir birlikteliğe imza attık. İnanıyoruz ki Eskişehir de iyi bir mücadele sergileyip çok istediğimiz 2. Lige çıkarız. Bizlere kamp ortamı sağlayan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu ve Başkanımız Ali Tonta'ya teşekkür ederim'' dedi.

YASAV: İNAÇLIYIZ VE 2. LİGİ İSTİYORUZ
Alibeyspor Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yaptığı açıklamada, ''İyi bir takım olduk ve çok iyi çalıştık. Günde çift idmanla maçlarımız için hazırlanıyoruz. Silivri'ye 2. Lig kupasını getiren ilk kadın futbol takımı olmak istiyoruz. Bizlerin başından beri en büyük destekçisi olan Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a ve Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu ile birlikte bize inanan herkese sonsuz teşekkür ederim'' dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP