Alçi: Çekilen kura sporun cilvesidir

Alçi: Çekilen kura sporun cilvesidir

29.08.2016 14:28:43

Önceki gün çekilen 1. Amatör Küme kuralarıda Kavaklıspor ile Gazitepespor aynı gruba düşerken, Kavaklıspor 2. Başkanı Yavuz Alçi grupla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon öncesi gerçekleşen 1. Amatör küme kuralarını değerlendiren Kavakklıspor 2. Başkanı Yavuz Alçi tüm takımlara başarılar diledi.
Alçi yaptığı açıklamada “1.Amatör grup kuraları için başta Silivri takımları olmak üzere tüm takımlarımıza başarılar dileriz Çekilen kuralar hakkında Kavaklıspor olarak düşüncemiz şu dur ki…Hedefi olan takımların çekincesi olmaz bizde Kavaklıspor olarak çekilen kuraya sıfır çekinceyle bakıyoruz Geçirdiğimiz başarılı Sezonun ve takımdaki dostlukların meyvesini teknik hocamız Şahin Çeşmecioğlu ve Taner Gürkan kaptanın katkılarıyla Gazitepespor'un başarısı için gönülden feda ettik. Her zaman da ederiz…Enteresan olan Sporun cilvesidir geçen sezon gönülden desteklediğimiz Gazitepespor'la aynı gruptayız haliyle rakibiz ama bu tatlı bir rekabetten ibarettir müsabakalarımızda Centilmenliğin had Safada olacağına inanıyoruz ki biz yöneticiler gelip geçiciyiz kulüpler ve dostluklar kalıcıdır.hedefimiz belli gruptan Kavaklıspor ve Gazitepespor ilk iki takım olarak çıkmayı düşünüyoruz kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP