Aksu: Vatan hainleri emellerine ulaşamayacak!

Aksu: Vatan hainleri emellerine ulaşamayacak!

19.06.2021 12:13:30

BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu teşkilat çalışmaları ve gündeme dair paylaşımlarda bulunurken, siyasi parti merkezlerine gerçekleştirilen hain saldırıları kınadı.

Büyük Birlik Partisi'nin Silivri'deki faaliyetlerini sürdüren İlçe Başkanı Ramiz Aksu, İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ve gündemdeki meseleler hakkında bir paylaşımda bulundu.

İL TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADILAR

İstanbul İl Yönetim toplantısına il yöneticisi aynı zamanda Silivri Rizeliler Dernek Başkanı olan Sinan Abdullah Azder ile birlikte katıldıklarını duyuran Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, “Mutlu Furtana Başkanımız ve yönetimiyle Büyük Birlik Partimizin tüm İstanbul ilçeleri ve Silivri'deki çalışmalar ele alındı. Bu verimli toplantıda emeği geçen başta İl Başkanımız, Bölge Başkanlarımız ve il yöneticilerimize şahsım ve ilçe Yönetimim adına teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.

AKSU, GÜVEN TAZELEYEN EKER'İ TEBRİK ETTİ

Aksu, ayrıca Büyükçekmece İlçe kongresine katılım sağlayarak yeniden Başkanlığa seçilen mevcut Başkan Halil Eker'i de tebrik etti ve başarılar diledi.

SALDIRILARI KINADI

Aksu bunlarla beraber son günlerde parti merkezlerine yapılan saldırılara da kayıtsız kalmadı ve bunlara yönelik şu paylaşımı yaptı: “İzmir HDP İl Binasına ve Diyarbakır Hani ilçesinde AK Parti binasına yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz.

Vatan hainlerinin alçak emellerine ulaşması asla mümkün olamayacaktır. Hain arıyorsak bu milletin Cumhur Başkanını eylem ve söylemleriyle hedef gösterenlere iyi bakmamız gerektiğini düşünüyorum.”

 

YORUM YAP