Akçen: Silivri’ye bir kütüphane yapacağız

Akçen: Silivri’ye bir kütüphane yapacağız

29.11.2022 11:51:09

Ümmehan Elginkan Anaokulu açılışında Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, yeni bir yatırım müjdesi verdi ve “Silivri'ye bir kütüphane yapacağız” dedi.

Silivri Belediyesi ve Elginkan Vakfı iş birliğiyle temeli 16 Haziran 2021'de atılan ve yapımı 22 Eylül 2022 tarihinde tamamlanan Ümmehan Elginkan Anaokulu, Cuma günü düzenlenen törenle resmi olarak hizmete açıldı.
“SİLİVRİ'YE BİR KÜTÜPHANE YAPACAĞIZ”
Açılıştaki konuşmasında Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Silivri için kütüphane müjdesi verirken, “Bir müjdeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Silivri'ye bir kütüphane yapacağız. Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ile görüştük ki kendisi artık benim oğlum oldu! Bir tüyo da vermek istiyorum biz Başkanım ile akrabayız, dedelerimiz kardeş. Onun için bizim kendisini desteklememiz lazım. Bana, ‘Abla, bu kütüphaneyi yaparsan evinde ders çalışamayan kalabalık aile çocukları buraya gelip ders çalışabilecekler' dedi. Silivri'ye çocuklarımızın derslerini çalışacakları tam teşekküllü bir kütüphane kazandıracağız. İsmi de Ahmet Elginkan olacak” diye konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP