Akçay Anaokulu’nda 7 Bölge yerli ürünleri sergilendi

Akçay Anaokulu’nda 7 Bölge yerli ürünleri sergilendi

16.12.2021 09:12:23

İbrahim Emine Akçay Anaokulu, Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası dolayısıyla açtığı 7 Bölge Yerli Malı Sergisi'nde yedi bölgemizin el emeği ürünlerini sergiledi.

İbrahim Emine Akçay Anaokulu, Pınar Bekar'ın müdürlüğünde, ilk etkinliği olan Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nı kutladı. Belediye Başkan Yardımcısı Harun Akkan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Hüseyin Çağılcı, muhtarlar Hayri Şahin ve Hasan Susulu, okul idarecileri, İbrahim Emine Akçay Anaokulu ailesinin heyecanını paylaşmak üzere yanlarında oldu.

Okul Müdürü Pınar Bekar, öğretmen, öğrenci ve velileri, Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nın anlam ve önemini anlatmak ve hatırlatmak adına ülkemiz bölgelerinin zenginliklerini anlatan sergi düzenledi.

Okul Müdürü Pınar Bekar, “Yeni nesillere üretmeyi, emek vermeyi, var etmeyi atalarımızdan günümüze kadar gelen el işçiliği ürünler ve ev yapımı yiyeceklerle anlatmayı fırsat bildiğimiz Yerli Malı Haftasında “7 Bölge Yerli Malı Sergisi” yaptık. Sergimize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Harun Akkan'a, Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar'a, Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Erdal Aslan ve Hüseyin Çağılcı'ya, muhtarlarımız Hayri Şahin ve Hasan Susulu'ya, okul idarecilerimiz, öğretmen arkadaşlarımız ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

YORUM YAP