AK Parti’den Büyükşehir’e yol teşekkürü

AK Parti’den Büyükşehir’e yol teşekkürü

9.09.2016 09:35:54

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, İBB'nin bölgemizde devam eden yol çalışmaları hakkında bilgi notu ve teşekkür paylaşımında bulundu.

İBB Yol Bakım ve Onarım Ekiplerinin bölgemizde yürüttüğü çalışmalar hakkında AK Parti Silivri İlçe Teşkilatından şöyle bir bilgi notu paylaşıldı:
“İstanbul Büyükşehir Belediye Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge Ekipleri tarafından Silivri'de yürütülen çalışmalar durmaksızın devam ediyor.
Daha önce onlarca köy yolunu sıcak asfaltla kaplayan ekipler Silivri'de asfaltlanmamış tek bir köy yolu bile bırakmayacak. Son olarak Büyük Sinekli ve Küçük Sinekli'de biten asfalt çalışmalarına Sayalar yolu da eklenmek üzere. Çalışmalarda sona yaklaşan ekipler önümüzdeki günlerde Sayalar-Sinekli yolunu da tamamlamış olacaklar. Aynı zamanda köy içlerinde bulunan ana arterlerdeki çalışmaları da yürüten ekipler, Çayırdere köyünün tretuvar çalışmalarında da sona yaklaştı. Tüm yatırımların halkımıza hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediyesi ekiplerimize de teşekkür ediyoruz.”

YORUM YAP