Ahmet Ziylan Ortaokulu kütüphanesi açıldı

Ahmet Ziylan Ortaokulu kütüphanesi açıldı

19.10.2018 09:52:38

Tarihin taş ve tuğlayla inşa edilmiş kubbeli, revaklı geleneksel görkemli kütüphaneleriyle modern anlayışın zevklerini bir araya getiren Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu kütüphanesi açıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Alpay Yavuz, bölge okulların yöneticileri de katılarak öğrenci ve öğretmenlerinin heyecanını paylaştılar.
Tasarlanışından açılışına kadar öğrencilerin büyük ilgisini ve merakını çeken kütüphane Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu öğrencileri için sıcak, kitap kokan bir kafe konforu ve ortamı oldu. Öğrencilerimize klasik bir okul kütüphanesinden ziyade içinde bulunmaktan keyif alacakları, zaman geçirmekten mutlu olacakları bir kitap - kafe atmosferi yaratmak istedik diyen Ahmet Ziylan Ortaokulu Türkçe öğretmeni Mehmet Kabakçı projenin başından sonuna kadar gerek heyecanı ve gerekse her türlü desteğiyle önlerinde yürüyen Okul Müdürü Türkay Polat'a özellikle teşekkür etmek istediğini belirtti. Ahmet Ziylan Ortaokulu'nun idareci, okul aile birliği yöneticileri ve öğretmenlerinin her türlü destek ve katkılarıyla kolektif bir gayretin eseri olan bu sıradışı kütüphanede öğrenciler adeta çıkmak istemiyorlar. Çünkü harman tuğlalar, rustik dekorlarla tasarlanmış bu mekânda öğrenciler; kitapların ve sanatsal dekorların içinde büyük hayallerin, özlemlerin ve ideallerin dünyasında hissediyorlar kendilerini.

OKUL MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Türkay Polat, bu projede emeği geçen öğretmenlere başta Mehmet Kabakçı ve Gökay Daras'a destekte bulunan bağışcılara, okul aile birliğine, öğretmen ve öğrencilerimize, tüm personeline çok teşekkür ettiğini özellikle vurguladı. Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu Kütüphanesi kitap bağışlarınızı bekliyor...                             Haber Merkezi 

YORUM YAP