Ahmet Ay çifte standart mı uyguluyor?

Ahmet Ay çifte standart mı  uyguluyor?

29.09.2018 13:04:08

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Eğitim-Bir-Sen Sendikası ilçemiz temsilcilerine çifte standart mı uyguluyor?

6 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Eğitim-Bir-Sen Silivri Temsilciliği Adaylık seçimlerine yönelik çalışmalar başladı. Emrah Erdoğan ve Yusuf Güven adaylıklarını açıkladı ve okullarda destek arayışlarına başladılar. Yoğun geçen okul ziyaretleri sosyal medyada da fotoğraf paylaşımlarıyla yer aldı.
Daha önce aynı seçim çalışmalarında bulunan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından okul müdürleri aranarak izin durumları sorgulanan Türk Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yetkilileri, Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği üyelerine sessiz kalınmasına tepki gösterdi.
Türk Eğitim Sen üyeleri yaşananları, “Malum Sen'in 6 Ekim'de Silivri temsilcilik seçimi var ve pek çok okul müdürü okulların ilk haftaları olmasına rağmen okul okul geziyor. Peki bu duruma İlçe Milli Eğitim Müdürü ne diyor?”, “Ne garip ki bir zamanlar bizim sendikal faaliyetlerimizde müdürlerimizi arayıp izinlerimizi soranlar şimdi bizzat o mücadelenin içindeler. Bu nasıl bir yöneticilik, bu nasıl bir inanç ve vicdan!, Devlet malı, kul hakkı, vicdan, adalet, doğrulur diyoruz. Hassasiyet gösterenlere de demokrasi diyoruz.”, “Böyle bir mücadele hangi sendika olursa olsun kesinlikle ve katiyen yanlış. Her zaman ve her şartta önce her zaman iş. Devlet ve millet hizmet bekler.”, “Sendikaların varlığından, sendikal haklardan veya mücadeleden rahatsız olan yok. Sadece sayın müdürün zamanında gösterdiği hassasiyetleri şimdi gösterecek mi onu merak ediyoruz.” yorumlarıyla paylaştılar.

İLÇE MÜDÜRÜ AHMET AY, SORULARA CEVAP VEREMEDİ
Edinilen bilgilere göre Türk-Eğitim-Sen Silivri Temsilcisi Ahmet Demir, İlçe Müdürü Ahmet Ay'ı önceki gün makamında ziyaret ederek, geçmiş yıllarda sendikal çalışmaları sırasında kendisine yaşattığı sıkıntıları ve bugünkü sendikal çalışmaları hatırlattı. Demir, maalesef İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'dan bir cevap alamadı.
Haber: Renginar SALİ

  1. oya oya

    kul hakkından çekinse silivriden b.düzüne makam arabasıyla gitmez bunların her şey içifte staandart

YORUM YAP