Ağrı 1970 Spor’da yeniden Yeşilbaş dönemi

Ağrı 1970 Spor’da yeniden Yeşilbaş dönemi

5.11.2020 10:00:45

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Ağrı 1970 Spor Antrenör olarak daha öncede takımda görev yapmış Erol Yeşilbaş ile anlaştı.

2020 – 2021 sezonuna Erhan Koç yönetiminde giren Ağrı 1970 spor alınan sonuçlar neticesinde yollarını ayırarak Teknik Sorumlu olarak Kazım Rakıcı ve Antrenör Erol Yeşilbaş'ı göreve getirdi. Çalıştığı bir çok profesyonel takım altyapısında ve takımlarda sistemli çalışmaları ve şampiyonlukları ile tanınan Erol Yeşilbaş Sarı Lacivertli ekibin yeni Antrenörü oldu. Ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 7 puan toplayarak 12. sırada yer alan Ağrı temsilcisi, kalan maçlarına Kazım Rakıcı ve Erol Yeşilbaş yönetiminde çıkacak.

Erol Yeşilbaş kimdir?

Futbolcularla kurduğu başarılı iletişimi ile bilinen Erol Yeşilbaş UEFA Elit A Lisans sahibi olup Kartalgücü, K.Bulvarspor, Tuzlaspor, Sancaktepe Belediyespor ve Kartalspor'da görev yaptı. Bir dönem Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hikmet Karaman'ın Teknik Ekibinde maç ve oyuncu izlemsi görevi yapan Erol Yeşilbaş hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Futbolamator.com

YORUM YAP