Afiş Yarışması birincileri belli oldu

Afiş Yarışması birincileri belli oldu

6.04.2022 12:04:25

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde “Telefonsuz Hava Sahası" projeleri kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında dereceye giren çalışmalar açıklandı.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde “Telefonsuz Hava Sahası" projeleri kapsamında düzenlenen afiş yarışmasının sonuçları belli oldu. Teknolojinin bilinçli kullanılması ve ders saatinde öğrencilerin dikkat dağılımını önlemek, öğrenim motivasyonlarını arttırmayı amaçlanan projede;

  1. olan çalışma (ilk gönderi) 11-K sınıfından; Yavuzacan Akkul, Deniz Boran Özdemir ve Melis Kaptan tarafından hazırlanan afiş oldu.

  2. olan çalışma (ikinci gönderi) 10-B sınıfından; Emrah Oral, Fatih Çelik, Beren Budak ve Abdülkadir Sönmez tarafından hazırlanan afiş.

  3. olan çalışma (üçüncü gönderi) 10-B sınıfından; Samet Bağrıyanık, Hüseyin Bayramhan ve Hasan Yarıcı tarafından hazırlandı.

Tayfur Göçer'in afişleri yer aldı.

Okul Müdürlüğü, öğrencilerini çalışmalarından dolayı kutladı. Projede emeği geçen Müdür Yardımcısı Neslihan Kubat 'a, Bilişim Teknolojileri Bölümü Öğretmenleri Çağrı Afşin Akyol'a ve Ahmet Erhan Bıkmaz'a ve projenin oylanmasında zamanını ayıran katılımcılara teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP