Afet hazırlıkları masaya yatırıldı

Afet hazırlıkları masaya yatırıldı

19.04.2024 14:23:37

Silivri Afet Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda ilçemizin afetlere karşı hazırlıkları ve önlemler ele alındı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda, Silivri'nin afetlere karşı hazırlıkları ve önlemler ele alındı.
Başkan Balcıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, "Silivri'mizi her türlü afete hazır bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezimiz, ilçe AFAD gönüllülerimiz ve belediyemizin tüm birimleri ile birlikte her türlü afete hazır olacağız," dedi. Gelen heyete, Afet Koordinasyon Merkezi ve afet hazırlık çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.
Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin afetlere karşı koyma kapasitesini artırmayı amaçlayan çabaların bir parçası olarak, ilgili kurumların iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürmelerinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

YORUM YAP