ADD Silivri’de Karataş’ın yönetimi 1 yaşında

ADD Silivri’de Karataş’ın yönetimi 1 yaşında

 Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube yönetimi, Nilgün Karataş'ın başkanlığında 1. yılını doldurdu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube Başkanı Nilgün Karataş ve yönetimi 1. yılını doldurdu. Dernek yönetimi, bir açıklamada bulunarak bir yıllık hizmetlerini şöyle değerlendirdi: “Tam 1 yıl önce bu gün göreve gelen yönetimimizle kısıtlı imkânlar ve pandemi sürecine rağmen kısa sürede güzel işlere imza attık.

İlk iş olarak şube merkezimizi hem daha merkezi, hem daha geniş hem de gider yönünden derneğe daha uyguna mâl olan mevcut yerimize taşıdık.

Protokol ziyaretlerinde bulunduk. Derneğimizi tanıtmaya yönelik yaptığımız çalışmalar kapsamında Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi, Esnaf Odası, Şoförler Odası, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, CHP, MHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ilçe başkanlıkları ve ilçemizde görev yapmakta olan yerel medya emekçilerimizi ziyaret ettik.

Milli Bayramlarımızı coşkuyla kutladık, çelenk törenlerine katılım sağladık, günlerin anlam ve önemleriyle ilgili basın açıklamaları yaptık.

Atatürk'e karşı hakarette, sözlü saldırıda bulunan şahıslara karşı suç duyurularında bulunduk.

Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu'nun eskimiş Atatürk büstünü yeniledik.

Yine ilçemizde bulunan bir ilköğretim okulunun öğrencilerinin kitap eksiklerini tamamladık ve kendilerine hediye ettik.

Ağaçlandırma projemizi hayata geçirdik, Silivri Belediyesi ile imzaladığımız protokol neticesinde derneğimize tahsis edilen bölgenin ağaçlandırmasını üstlendik.

Siz değerli üyelerimiz için ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını yaşatmak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Destekleriniz için teşekkür ederiz...”

YORUM YAP