Abdülezel’de coşku dolu karne töreni

Abdülezel’de coşku dolu karne töreni

24.01.2022 09:39:19

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1.Dönem karne törenini coşku içinde kutlayan İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu, karneleri dağıttı ve dönem birincilerini ödüllendirdi.

İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu, Erol Bulut'un müdürlüğünde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1.Dönem karne törenini coşkuyla gerçekleştirdi. Dönem birincilerine Okul Müdürü Erol Bulut ve sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri tebrikler eşliğinde sunuldu.

BULUT: HEP BİRLİKTE, MUTLU, TEMİZ, SAĞLIKLI VE DEMOKRATİK BİR OKUL OLUŞTURMAYA ÇABALIYORUZ

Bulut, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1.Dönem karne törenimizi bugün coşkuyla kutladık, tatili hak ettik. İBB Abdülezel Paşa İlk/Ortaokulu yöneticileri, okul aile birliği, çalışanlar ve öğretmenler olarak hep birlikte mutlu, temiz, sağlıklı, demokratik bir okul oluşturmaya çabalıyoruz.

BULUT, ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE DİĞER TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Dönem boyunca örnek davranışları ve başarıları için tüm öğrencilerimize; onları yetiştirip bugünlere getiren değerli velilerimize, temiz ve sağlıklı gıdalar sunan kantin işletmecimiz ve çalışanlarına, öğrencilerimizi sabah evlerinden alıp akşam sağlıklı bir şekilde evlerine taşıyan servis firmamız Çolakoğlu Turizmin servis şoförlerine ve hostesimize, özel eğitim taşımalı servis şoförümüze ve servis rehber personeline; dönem boyu sorumluluk bilinciyle nöbetçi öğrenci olarak görev yapan 7.sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereği olarak seçilen ve görevlerini layıkıyla yapan tüm sınıf başkanlarımıza, öğrencilerimizin ve biz öğretmenlerin sağlıklı ve temiz bir okulda eğitim öğretim faaliyetlerini yapmasını sağlayan tüm temizlik personelimize, yazışma işlerimizi yapan, ders, kurs ve sınavlar için fotokopi çekmekten yorulmayan memurumuza, okulumuzun gelir-gider işlemlerini tutan ve okulu her anlamda geliştiren okul aile birliğimize, öğrenci-veli-öğretmen ilişkisinde görünmeyen kahramanlar olan, okulumuzun işleyişini ve düzenini sağlayan müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin her durumda yanında olan, psikolojik destek ve motivasyon sağlayan, çocukluk-ergenlik-gençlik karmaşasını aşmalarında yol gösteren, destek olan rehber öğretmenlerimize, öğrencilerimizi akademik ve sosyal anlamda geliştirip geleceğe hazırlayan, işini sevgiyle yapan, fedakar ve çalışkan tüm öğretmen arkadaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum.”

YORUM YAP