75. Yıl Cumhuriyet’te derin temizlik

75. Yıl Cumhuriyet’te derin temizlik

9.09.2016 09:41:23

İstanbul Büyükşehir ve Silivri Belediyelerinin katkılarıyla 75. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu temiz bir çevre ve okul binasına kavuşturuldu.

75. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Osman Akgül'ün müdürlüğünde her yıl olduğu gibi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılışı öncesi temizlik hizmeti talebinde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz gün okula gelerek titiz bir çalışma gerçekleştirerek, derslikleri temizleyerek dezenfekte ettiler. Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına hijyenik bir ortamda girmeleri sağlandı.
Okul içi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenirken, bina çevresi ve bahçesinin düzenlenmesi ve temizlenmesi için yardıma Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Ekibi koştu. Bahçede de gerekli çalışmalar yapılarak 75. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu temiz ve düzenli bir çevreye de kavuştu.
Okul Müdürü Osman Akgül, taleplerini geri çevirmeyerek okul içi ve bahçesinde gerekli temizliğin yapılmasını sağlayan İstanbul Büyükşehir ve Silivri Belediye yetkililerine, öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP