4. Silivri Keşkek Festivaline yoğun ilgi

4. Silivri Keşkek Festivaline yoğun ilgi

2.07.2019 11:04:57

Silivri Samsunlular Derneği'nin düzenlediği 4. Silivri Keşkek Festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Silivri sahilinde gerçekleştirilen Keşkek Festivali, binlerce vatandaşın katılımı ile hafta sonuna damgasını vurdu. Yoğun bir katılımın olduğu programda vatandaşlara büyük kazanlarla hazırlanan 10 bin kişilik keşkek, limonata, popcorn ve lokma ikramı yapıldı. Ayrıca çocuklar için hazırlanan oyun alanında şişme park ve palyaço eşliğinde gün boyu aktiviteler gerçekleştirildi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Silivri Samsunlular Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Keşkek Festivali'ne; Pehlivanoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İmran Pehlivan, Çizgi Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu, Karakan Gayrimenkul ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karakan, Şöhret Saç Tava Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tabala, HRN Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Harun Püsküllü, Genç Ziraat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gencoğlu, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, Moody's Cafe Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Çetinkaya, Soyaslan / Şömine Et Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Soyaslan, Final Okulları Silivri Kampüsü, Safir Kolejleri Silivri Kampüsü, Göksu Un Yönetim Kurulu Başkanı Turan Göksu, Servis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Oturak, EDS Digital, Mistat Gıda, Kardeşler Market ve Semih Ayeş sponsor olarak katkıda bulundular. 

AHMET ERMİŞ BİNLERİ EĞLENDİRDİ

Selamlama ve plaket takdimlerinin ardından sahneye Samsunlu sanatçılar Hüseyin Şimşek ve Sibel Yıldırım çıktı. Programda son olarak bölgemiz gazetecilerinden Samsunlu Ahmet Ermiş, sahneye çıkarak söylediği birbirinden güzel şarkılar ile alana gelen binlerce vatandaşı oynattı. Sendur Aydın ve orkestrası ile sahneye çıkan Ermiş, hazırladığı geniş repertuar ile birçok parçayı seslendirdi. Ermiş, dinleyicilerinden tam not aldı. İki saat sahnede kalan Ahmet Ermiş Silivrililere unutulmaz bir konser yaşattı.

TAYLAR GÜRARSLAN'IN ELİNİ KALDIRDI

Ahmet Ermiş, konser saatlerinde gerçekleştirilen Silivrispor kongresinin ardından başkan seçilen Taylan Gürarslan'ı sahneye davet ederek, elini kaldırdı. Ermiş, Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Gürarslan'a başarılar diledi.

Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, dördüncüsü gerçekleştirilen Keşkek Festivali'ne katılım gösteren, destek olan ve alanda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Festivale; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Nuray Koçer, Silivri Şoförler Odası Başkanı Sayın Recep Akıncı ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

YORUM YAP