“2023 yılını umutla ve heyecanla karşılıyoruz”

“2023 yılını umutla ve heyecanla karşılıyoruz”

3.01.2023 11:35:07

MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın Ocak Meclisinde önemli gün ve olaylara değindi, yeni yılı kutladı.

MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, 2023'ün ilk meclisinde söz alarak duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “İnsanlığın yine mücadelelerle geçirdiği bir yılı daha geride bıraktık. Bu nedenle 2023 yılını umutla ve heyecanla karşılıyoruz. 2023 yılının öncelikle sağlıklı ve başarılarla dolu, huzurla ve esenlikle geçmesini diliyor bütün vatandaşlarımızın yeni yılını Milliyetçi Hareket Partisi grubumuz adına hürmet ve muhabbetle kutluyorum.
Dünya Karate Federasyonu tarafından İtalya Venedik'te düzenlenen Gençlik Liginde 47 kg'da Dünya 2.si olan ilçemiz sporcularından Alara Akbaş kardeşimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Ligin ilk yarısını lider kapatan Silivrispor'umuzu kutluyorum.
Gazeteciler, halkı bilgilendirme noktasında önemli bir kamu görevini, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle yerine getiren kutsal bir mesleğin temsilcileri. Gazetecilik fedakârlık isteyen mesleklerin başında geliyor. Bu vesile ile ağır çalışma şartlarına rağmen bizleri habersiz bırakmayan yerelden ulusala tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü'nü kutluyorum.
Önümüzdeki günlerde Değirmenköy Eski Belediye Başkanlarımızdan Osman Topaç'ın kıymetli annesi Nuriye Topaç hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
İzmir Adliyesi önünde teröristlere geçit vermeyerek şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin'i şehadetinin 6. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun.
Kutlu davamızın ilk şehidi Ruhi Kılıçkıran'ı, Ülkücü şehitlerimiz Ahmet Kerse'yi, Yusufiyeli Cengiz Akyıldız'ı şehadetlerinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd, mekanları Cennet olsun.
Ömrünü Türk Milletine hizmete adayan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin 1 Ocak doğum günü. Buradan Liderimizin doğum gününü kutluyor, kendisine Allah'tan sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.
Bu ay içerisinde rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç ayları ve Regaip Kandilini idrak edeceğiz.
Şimdiden Üç Ayları ve Regaip Kandilimizi tebrik ediyor, rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum.
Sözlerime son verirken Milliyetçi Hareket Partisi grubumuz adına Ocak ayı meclis toplantısında alacağımız kararların Silivri'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP