2016 Basketbol şampiyonları ödüllendirildi

2016 Basketbol şampiyonları ödüllendirildi

11.05.2016 10:49:17

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Okul Sporları Tertip Komitesi'nce 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi Basketbol Turnuvası düzenlendi. Günlerdir süren karşılaşmalarda coşku ve heyecan eksik olmadı. Öğrenciler, takımlarını yalnız bırakmayarak maçları takip etti ve tezahüratlarıyla moral ve destek sundu.
Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde başarıyla mücadele eden takımlar, rakiplerini bir bir eleyerek finale kadar yükseldi. Basketbol Turnuvası final karşılaşmaları Alibey Spor Salonu'nda 5 Mayıs 2016 tarihinde tamamlandı. Çağrıbey Ortaokulu ve Ertuğrul Gazi Ortaokulu takımları Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde ilk dereceleri paylaştı. Finalistler ise şöyle şekillendi;

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ BASKETBOL BİRİNCİLERİ
Basketbol Turnuvası Küçükler Kategorisinde Ertuğrul Gazi Ortaokulu birinci, Çağrıbey Ortaokulu ikinci, Selimpaşa Ortaokulu üçüncü ve Çanta 80. Yıl Ortaokulu dördüncü oldu.

YILDIZLAR KATEGORİSİ ŞAMPİYONLARI
Yıldızlar kategorisinde basketbol dalında mücadele veren okul takımlarından Çağrıbey Ortaokulu birinci, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ikinci, Selimpaşa Ortaokulu üçüncü ve Kavaklı Ortaokulu dördüncü oldu.

GENÇLER KATEGORİSİ BASKETBOL BİRİNCİLERİ
Gençler kategorisinde ise Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ikinci, Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi üçüncü ve Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Final maçlarının ardından gerçekleştirilen ödül törenine okul müdürlerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen katılarak şampiyonların heyecanını paylaştı. Kupa ve madalyalar Şen ve okul müdürleri tarafından tebrikler eşliğinde takdim edildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP