11 köyde vatandaşların bakkallara borcu kapatıldı

11 köyde vatandaşların bakkallara borcu kapatıldı

7.05.2020 16:32:48

Ramazanın başlangıcı ile Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Bekirli, Sinekli, Yolçatı, Gazitepe, Sayalar, Kadıköy, Seymen ve son olarak Fener ile Akören bakkallarına olan vatandaş borçları Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın girişimleri ile hayırseverlerin katkıları ile ödenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, geçtiğimiz zor süreçte bir nebze de olsa, rahat bir nefes alması sağlandı.

Ramazan ayı ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın öncülüğünde başlatılan dayanışmada önce Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Bekirli, Sinekli, Yolçatı, Gazitepe ve Sayalar daha sonra Kadıköy'de 5 ve Seymen'de 2 bakkala vatandaşların 15 Nisan'a kadar olan borçları hayırseverlerin desteğiyle ödenerek kapatıldı. Bu hafta içinde de yine hayırseverlerimizin katkıları ile Fener ve Akören'de 4 bakkalla olan vatandaş borçları ödendi. Böylece hem ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşadığımız sıkıntılı günlerde biraz da olsa rahat nefes almaları sağlanırken, bakkallara da işlerinin devamı açısından yansıması olumlu oldu.

Ramazan boyunca uygulamayı sürdüreceklerini belirten Başkan Yılmaz, destek sunan hayırseverlere duyarlılıkları için teşekkür etti, dayanışma ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımız olan günlerden geçtiğimizi bir kez daha vurguladı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP