1. Kuşak Mübadiller Hatıra Ormanı kuruluyor

1. Kuşak Mübadiller Hatıra Ormanı kuruluyor

13.03.2023 12:31:53

Büyük Mübadele Derneğinin girişimleri, Silivri Belediyesi Başkanı Volkan Yılmaz'ın desteğiyle Kuşak Mübadiller Hatıra Ormanı kurulacak.

Büyük Mübadele Derneği, Sabit Semiz'in başkanlığında, 1.Kuşak Mübadiller Hatıra Ormanını kurmak için kolları sıvadı. Selimpaşa Kavaklı Yolu üzeri olarak belirlenen yerde ağaç dikimi öncesi hazırlıklar başladı.
DERNEK BAŞKANI SABİT SEMİZ'DEN TEŞEKKÜR
Dernek Başkanı Sabit Semiz, yaptığı paylaşımda destek verenlere şu sözlerle teşekkür etti: “Silivri Belediyesi'nin tarafımıza tahsis ettiği Selimpaşa Kavaklı yolu üzerindeki Göç Yollarında ve yeni vatanlarında hayatlarını kaybeden 1.kuşak mübadiller adına dikmiş olduğumuz ve kalan diğer kısmını 19 Mart 2023 Pazar günü Bakırköy Çevre Dostları Derneğinin bağışladığı yeni ağaç fidelerini dikeceğiz. Arazimizin dikim öncesi yer hazırlıklarını traktörü ile Büyükçekmece Güzelce mahallesi çiftçilerinden Özen Pazarlı kardeşimiz bila bedelsiz gelip yerimizi hazırlamıştır. Başta destekleri için Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a, ağaç bağışında bulunan Çevre Dostları Derneği Başkanı Ülker Durukan'a ve Özen Pazarlı kardeşimize şimdiden tekrar çok teşekkür eder 19 Mart 2023 Pazar günü yapacağımız ağaç dikimi etkinliğine herkesi şimdiden davet ediyoruz.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP