1.Dönem Karne heyecanı

1.Dönem Karne heyecanı

23.01.2019 10:43:14

Gazi İmam Hatip Ortaokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Birinci Dönem karnelerini dağıttı, başarı gösteren öğrencilerini tebrik ederek belgelerini takdim etti.

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı Birinci Dönemi 18 Ocak 2019 tarihinde sona ererek öğrencilere karneleri dağıtıldı. Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de karne ve başarı belgelerini almanın heyecan ve sevincini yaşadı.
Karne Töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Selahat Özel, dönem boyunca gösterdikleri çabaların yansıtıldığı karnelerin dağıtıldığı törende, üstün başarılarıyla ailelerini ve okullarını gururlandıran Esra Aytaç, Sema Çalışan, Muhammet Bera Uslu, Ebu Bekir Parçikan, Abdullah Celil Turan, Selvinaz Koç, Meryem Öztürk ve Enes Erden adlı öğrencileri tebrik ederek Takdir ve Başarı belgelerini takdim etti.
İlçemiz genelinde 8. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen Ocak Ayı Deneme Sınavında %10'luk dilime giren ve Okul Birincisi olan Muhammet Bera Uslu'ya Başarı Belgesi, Sınıf Öğretmeni Elif Ahıskalı tarafından verildi.
Özel, konuşmasında tatilin aktif dinlenme olduğunu ifade etti, özellikle kitap okumanın zevkine varılması ve günlük okuma saatlerin aksatılmaması gerektiğine değindi. Okul Müdürü Selahat Özel, tüm öğrenci ve öğretmenlerine huzurlu bir tatil dileyerek konuşmasını sonlandırdı.
Bilindiği gibi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı İkinci Dönemi 4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP