Yol bakımı aralıksız sürüyor

Yol bakımı aralıksız sürüyor

İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri Silivri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekipler vatandaşların ilettiği ve beklediği yol bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarınıı ivedilikle karşılamak için faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor.

İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından Kurfalı Mahallemizde yol bakım onarım çalışmalarını başlatılırken, Selimpaşa Mahallesinde de bölge halkının ilettiği düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Silivri Mimarsinan Mahallesi Fırın Sokak girişinin bozuk olması nedeni ile yaşanan sorun da İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından gerekli uygulama yapılarak ortadan kaldırıldı.
Küçük Kılıçlı Mahalle sakinlerinin talebi üzerine mahalle içinden geçen yolda aşırı hızı engellemek adına İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerince set uygulaması yapılarak beklentiler karşılandı.
Yine Yeni Mahalle Turgut Reis Caddesinde, İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından bakım onarım çalışmaları başlatıldı.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Arşivden çıkan fedakârlık
Sonraki » Yerel ittifaklar

YORUM YAP