Yılmaz: Vatandaş üzerine düşeni yaptı şimdi görev bizde

Yılmaz: Vatandaş üzerine düşeni yaptı şimdi görev bizde

8.10.2019 10:48:22

Silivri Ordulular Derneği'nin davetine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Faruk Aksu ile birlikte katılan Başkan Volkan Yılmaz, Silivri'ye hizmet ve örnek belediyecilik kararlılığını vurguladı.

Silivri Ordulular Derneği, 6 Ekim Pazar günü dernek merkezinde üyelerine yönelik olarak bir kahvaltı düzenledi.
Kahvaltıya; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayii Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan'ın yanı sıra davetliler ve üyeler katılım gösterdi.

SALİH AKYAR, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ordulular Dernek Başkanı Salih Akyar, kahvaltı davetlerine iştirak eden herkese teşekkür ettikten sonra sözü Başkan Volkan Yılmaz'a bıraktı.

YILMAZ: VATANDAŞ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI,  ŞİMDİ GÖREV BİZDE
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz konuşmasında, Ordulu ve Silivri hemşehrilerinin kendisini seçerek üzerlerine düşeni yaptıklarını, bundan sonra asıl görevin kendisine düştüğünü belirterek, “Silivri'yi İstanbul'un ilçeleri arasında marka ve en güzide ilçe yapmak için elimden geleni ortaya koyacağım” dedi.

“ÖRNEK OLACAĞIZ”
İstanbul'da MHP'nin ilk ve tek belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Bunun getirdiği sorumlulukla çalışacağım. Herkese eşit mesafede olarak örnek bir belediye olacağız. Herkese eşit olacağız. Her yaptığımız işin hesabını vereceğiz. Ehliyet ve liyakata önem vererek tüm İstanbul'a, Türkiye'ye örnek olacağız. Çıkar çevreleriyle değil, Silivri halkıyla sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz. Çıkar çevrelerinin değil Silivri halkının belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

AKSU: DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu yaptığı konuşmada, Ordulu hemşehrilerine MHP'nin adayı Volkan Yılmaz'a verdiklerin destekten dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın, kimseyi ayırt etmeden tüm vatandaşlara layıkıyla hizmet edeceğine inandığını söyleyen Aksu, “Bugün kadar yaptığı çalışmalarla bunu gösterdi. Kendisine Silivri'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mutlu Silivri'yi tesis etmek için gayretlerine devam edecek biz de kendisine her zaman desteğe hazırız” dedi.

BAHÇELİ'NİN DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili gelişmelerin sorulması üzerine de şu şekilde bilgi verdi: ‘Hiç bir sorun yok. Ama sosyal medyada çok şerefsizce yapılan paylaşımlar var. Biz kendisinden her gün emirlerini alıyoruz. Sağlık durumu iyi. Bir sorun yok…”

YORUM YAP