Volkan Yılmaz: İmamoğlu’nun bana teşekkür borcu var

Volkan Yılmaz: İmamoğlu’nun bana teşekkür borcu var

30.05.2020 18:18:46

İBB hizmetleri konusunda Silivri'nin hak ettiği noktaya geldiğini belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ekrem İmamoğlu'nun kendisine teşekkür borcu olduğu ifade etti.

Gazeteci Mehmet Mert ile katıldığı canlı yayında gündemi değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en önemli söylemlerinden biri ayrımcılık gözetmeksizin tüm ilçelere hakça kaynak ayırmak ve hizmet götürmek.  Bu uygulanıyor mu, söylemde mi kalıyor?” sorusuna yanıt verdi.

YILMAZ: SIKINTI YOK

Öncelikle MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partili seçilmiş yerel yöneticilere, “Seçildikten sonra parti rozetinizi çıkartarak görev bölgenizdeki insanlara eşit şekilde hizmet edeceksiniz” tavsiyesini hatırlatan Volkan Yılmaz,  “Sıkıntı yok İBB'nin yetişemediği yerlere de biz destek oluyoruz, devamlı istişare halindeyiz.

“İBB'NİN SİLİVRİ'YE YAPTIKLARI BİR LÜTUF DEĞİL, HAKKIMIZ OLANI ALIYORUZ”

Şunun öncelikle bilinmesi ve kabul görmesini istiyorum; İBB'nin Silivri'ye yaptığı hizmet ile yatırımlar bir lütuf değil, ilçemizin hakkı. Bunu tartışmak meseleyi kısır noktalara taşır ve bundan herkes kaybeder.

“İMAMOĞLU'NUN BANA TEŞEKKÜR BORCU VAR”

İBB yatırım ve hizmetleri konusunda Silivri hak edilen noktaya geldi. Esasen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bana bu hususta bir teşekkür borcu var çünkü takip ve koşturma kısmında üzerime düşeni fazlasıyla yapıyorum” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMA BIRAKACAĞIM EN ÖNEMLİ MİRAS; MHP'NİN İSTANBUL'DA İLK BELEDİYE BAŞKANI OLMAK”

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Benim çocuklarıma bırakacağım en önemli miras MHP'nin İstanbul'da ilk ilçe belediye başkanı olmak. Görev sürecimize siyasi olarak MHP'nin hiçbir müdahalesi yok. Destekleri ve çok rahat bir çalışma ortamımız var” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP