Turan, meclisteki hizmet tartışmasına kayıtsız kalmadı

Turan, meclisteki hizmet tartışmasına kayıtsız kalmadı

2.12.2019 12:06:34

Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkanlarından Hüseyin Turan da, mecliste yaşanan İBB yatırımlarına yönelik tartışmaya katıldı.

Silivri Belediyesi Aralık meclisinde baş gösteren İBB yatırımları ile ilgili CHP ve AK Partili üyeler arasındaki tartışmaya geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızdan Hüseyin Turan kayıtsız kalamadı. Meclis oturumunun akabinde Turan sosyal medya hesabından CHP'li üyeleri ‘az söz çok iş'e davet ederken görüşlerini şöyle ifade etti: “Bugün, 2 Aralık 2019 tarihli Silivri Belediye Meclisini hayretle izliyorum. CHP'li Meclis Üyeleri son 10 sene Silivri'yi yönetmemişler, Silivri 2009-2019 hiç yaşamamış gibi konuşuyorlar! Uzaydan biri yönetti Silivri'yi, hatta ilk uzaylı Silivri'de görüldü!

2004-2009 döneminde yapılan yatırımları çok basit, gökten yağdı düştü gibi basitleştirme konuşmaları…

Bir anı; 2006 yılı, Büyükşehirde Belediye Başkanları Toplantısı, İstanbul'dan bir AK Partili İlçe Belediye Başkanı aynen şunu söyledi İBB Başkanı Kadir Topbaş'a: “Sayın Başkanım Silivri'ye yaptığınız yatırımlardan bizim ilçeye de istiyoruz… İBB Başkanı bu söze şöyle cevap verdi: “Siz de Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan gibi projeleri üretin, hazırlayın getirin size de yapalım, öyle armut piş ağzıma düş yok!”

Şunu söylemek istiyorum 10 yıl Silivri'yi yöneten CHP'li Belediye Başkanı İBB Başkanımızla arası çok iyiydi, hangi projeyi hazırladı da İBB yapmadı? Hazırladıkları proje olmadığı gibi, mevcut kazanımlar da geri gitti, Silivri CHP'li belediye döneminde...

Son söz; 2004-2009 arasında Silivri'ye yapılan yatırımların yarısını İBB CHP'li Meclis üyeleri Silivri'ye getirsinler biz de isimlerini vererek (14 Meclis üyesinin) Teşekkür edelim. Saha sizin, top sizde… Hadi bakalım… Az söz, çoooookkk iş...”

Sevginar SALİ

YORUM YAP