Silivrispor, Uğur Azeri’nin davetlisiydi

Silivrispor, Uğur Azeri’nin davetlisiydi

24.11.2021 10:36:06

Silivri'nin saygın işletmecilerinden Uğur Azeri ilçemizin ismini başarı ile temsil eden Silivrisporlu yönetici ve oyuncularını  ağırlayarak her zaman yanlarında ve destekçisi olduğunu bir kez daha hissettirdi.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silivrisporlu yönetim, oyuncu ve teknik heyet akşam yemeğinde bir araya geldi. Uğur Azeri'nin sahibi olduğu Olta Restorantta bir araya gelen takım hem stresini attı hem de hafta sonu alınan 7-0'lık Beyköy Belediyespor galibiyetini kutladılar.
Uğur Azeri'nin davetlisi olarak akşam yemeğine Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yalçın, Vedat Tunbar, Turgay Sezginer, Halil Şahin, Şahan Karakaş, Orçun Koyunoğlu, Cem Faydalı, Kulüp Müdürü Ekrem Kavak, Silivrispor Teknik Patronu Ergun Ortakçı ile birlikte yardımcıları ve tüm takım oyuncuları katılım sağladı.

ÇOLAKOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu yemeğin ardından yaptığı açıklamasında; “Bizleri her zaman destekleyen ve yanımızda olduğunu net bir şekilde ifade eden değerli kardeşimiz Uğur Azeri'ye ve ekibine teşekkür ederiz. Ne zaman başımız sıkışsa kapısını çaldığımızda açılan ilk kapı onun ki olmuştur. Bizlere inandığı ve desteklediği için yönetim kurulu arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ederim.

HALİL ŞAHİN'E SÜRPRİZ KUTLUMA
Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin'in doğum günü olması neticesiyle gecenin ilerleyen dakikalarında yönetim kurulu ve oyuncularla birlikte getirilen pasta kesildi. Pasta kesimi sırasında şampiyonluk dilediğini belirten Şahin; “Bu yıl da her yıl olduğu gibi şampiyonluk diledim hem Silivrispor için hem de Galatasaray için. Güzel düşüncelerinden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAP