Şahin; “Kazanma isteğimiz güçleniyor”

Şahin; “Kazanma isteğimiz güçleniyor”

19.09.2019 11:10:24

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, 68 Aksaray Belediyespor maçı öncesi yaptığı açıklamasında; “Kazanma isteğimiz güçleniyor, takımda birliktelik üst seviyelerde ve gücümüzü 90 dakikaya yayabiliyoruz” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Erzincanspor'la 1-1 berabere kalarak haftayı puanla kapatan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin 68 Aksaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapılan idmanlarla zorlu deplasmana hazırlanan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin yaptığı açıklamalarında; “Hafta sonu zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Her takım birbirine denk ve kazanmak için sahaya çıkıyor. 68 Aksaray Belediyespor ligin en yeni takımı ve aldığı sonuçlara bakmadan hazırlanıyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz maçta tüm kadromuza güvenimiz tamdır. Erzincan maçının özellikle son bölümlerinde oyunsal baskımız sonuca ulaşabilirdi ama olmadı. Fakat bizi asıl memnun eden takımımızın 90 dakika boyunca kazanma hırsının olması ve pes etmemesidir.

 

FORVETLERE ÖZEL ÇALIŞMA

Birçok takım oyunun son bölümlerinde oyundan düşerken bizde bu tam tersi oluyor. Özellikle son bölümlerde yaptığımız baskılar rakiplerimizi yıldırıyor. Gol yollarında daha etkili olmalıyız. Bunun için teknik patronumuz Sertan Güriz bu hafta tüm zamanını forvet oyuncularına ayırdı. İnanıyoruz ki hafta sonu Aksaray deplasmanında patlama yapacaklardır oyuncularımız. Güzel bir maç olacaktır ve kazanan da Silivrispor olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP