Müjdat Gürsu Tesisleri yeni sezona yetişiyor

Müjdat Gürsu Tesisleri yeni sezona yetişiyor

3.04.2020 13:07:08

Yaşanan İstanbul depremin etkisinde soyunma odaları ve idari bölümlerinin kullanılamaz hale geldiği Silivri Stadı'nın mühürlenmesinin ardından Silivrispor'un ve Silivri Kulüplerinin kullanımı için İBB Müjdat Gürsu Tesisleri yenilenerek yeni sezona yetiştirileceği Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından müjdelendi.

Tesis ve saha eksikliğinin giderilmesi için çalışan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bu sorunun kökten halledilmesi için gerekli atılımlarını yaptı. Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda süreci yakından takip ettiği ve İBB ile temas halinde olduğunu bildirdi.

TAMAMLAMA BAKIM VE ONARIM İHALESİ 28 NİSAN'DA

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İBB Silivri Müjdat Gürsu Stadı Tribün Tamamlama ve Bakım Onarım İnşaatı İşi" 28 Nisan 2020 tarihinde ihale edilecektir.

Mevcut tribünün kapatılması, misafir tribün oluşturulması ve otopark yapımına başlanacak olmasından dolayı memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum.

Yeni sezona yetiştirmek için göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim. Silivri'mize ve tüm sporseverlere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUM YAP